Miesto práce: Alexandra Hotel s.r.o., Púchov
Plat: Dohodou
Termín nástupu: Ihneď/Dohodou
Pracovný pomer: Hlavný
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
Vykonáva: Práce pri príjme, uskladnení a spracovaní surovín
Pravidelné zápisy v predpísanej evidencii
Prípravu a výdaj stravy
Inventúrne kontroly tovaru, zverených pracovných prostriedkov a inventára
Zodpovedá za: Kvalitu, estetiku, dodržiavanie noriem a receptúr jedál, hmotnosti a záručnej doby surovín
Správne uskladnenie surovín a polotovarov
Dodržiavanie čistoty a hygieny vo všetkých zverených priestoroch
Hospodárne využitie zverených surovín, skladové zásoby a chýbajúci tovar
Zverené kompetencie
Používané zariadenia
Spolupracuje: S prevádzkarom a ostatnými vedúcimi prevádzky pri zabezpečovaní kvality poskytovaných služieb
Pri zavádzaní a uplatňovaní systémového prístupu k zabezpečovaniu bezchybnosti spracovania a kvality potravín a HACCP
Pri zostavovaní objednávok surovín, jedálnych lístkov, akciách a oslavách (catering)
Požadované vzdelanie:
Vyučený v odbore
Stredoškolské bez maturity
Stredoškolské s maturitou
Nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vysokoškolské vzdelanie
Zameranie, odbor:
Kuchár
Osobnostné predpoklady a zručnosti:
Viacročná prax
Pri len 1 ročnej praxi - požadovaná referencia posledného zamestnávateľa
Skúsenosť v tvorbe receptúr veľkou výhodou
Váš štrukturovaný životopis zašlite na e-mailovú adresu: zdena.slavikova@alexandrahotel.sk.
Vyhradzujeme si právo kontaktovať len vybraných uchádzačov. V prípade, že do týždňa Vám nebude zaslaná pozvánka na pohovor, uprednostnili sme iného uchádzača.
V prípade otázok nás kontaktujte na tel.: +421 917 107 895